Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Lehetőségek

A BetterStyle Klubban már az első megrendelés is előnyökkel jár. Olcsóbban vásárolhatod meg magadnak a termékeket, egyszerűen kereshetsz pénzt magadnak és családodnak, valamint fejlesztheted a csapatodat és még többet nyereséghez juthatsz. A regisztráció teljesen ingyenes!  

Lehetőségek számodra:

Háromféleképpen tevékenykedhetsz, a választás csak rajtad múlik:

1. Megtakarítás – már az első megrendeléseid 23%-al olcsóbbak lesznek. Még azokat a termékeket is klubkedvezménnyel vásárolhatod meg, melyek akciós áron szerepelnek a katalógusban. Nincs jelentősége, hogy milyen gyakran és mennyit fogsz vásárolni. Egyszerűen mindig kedvezményesen vásárolhatsz.

 

2. Termékek ajánlása ismerősöknek – Te olcsóbban vásárolod meg a termékeket a BetterStyle-nél és 30% árréssel adod el - Ez a Te Azonnali Bevételed. Ezen kívül részesülhetsz különleges kedvezményekben is3%-15%.

 

3. Csapat felépítése – ismerősöket, ismerőseid ismerőseit és ismeretlen személyeket hívsz meg a Klubba. Megmutatod milyen lehetőségeik vannak a BetterStyle-nél, ösztönzöd őket a sajátodhoz hasonló tevékenykedésre. Csapatot építesz és Vezetőként keresel pénzt.

 

A te előnyeid, többek között:

A munkavégzés idejének, helyének és módjának rugalmas megválasztása

Te döntesz arról, hogy milyen sűrűn adsz le megrendelést, mennyi időt szentelsz rá, mennyit keresel, milyen sűrűn kapsz fizetésemelést és részesülsz előléptetésben.

Akkor dolgozol amikor akarsz és azzal akivel akarsz - Te határozod meg, hogy ki legyen a csoportodban

Csak te vagy saját magad főnöke

Nem kell aggódnod, hogy nem fog sikerülni - az első és a következő lépések megtételében segíteni fogunk.

 

Kényelem és kockázatmentesség:

A megrendelt termékeket a futár közvetlenül a házadhoz szállítja.

Minőségi garancia - 30 napon belül visszatérítheted azokat a termékeket, melyek nem felelnek meg az elvárásaidnak.

 

Személyes fejlődés – oktatások, szemináriumok, konferenciák

Tudásra és üzleti tapasztalatra teszel szert, melynek köszönhetően könnyedén fejleszted majd karriered.

Egy nagyon eredményes munkamódszerrel dolgozunk. A hozzánk csatlakozó munkatársaknak semmi dolguk nincs, csak használni a már kidolgozott módszert és a meglévő segédleteket. Nemtől, kortól, iskolai végzettségtől függetlenül lehet bárki sikeres, aki el tudja fogadni a tanácsokat és alkalmazza ezt a bevált módszert.

 

30625d9093da775da78aff3636ea3f98.jpg